Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limesås till fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här såsen är friskt syrlig och passar extra bra till exotiska frukter.

Ingredienser

Instruktioner

Riv skalet av limen och pressa ur saften. Vispa samman äggulor, socker, vatten, skal och saft från limen i en kastrull. Låt såsen sjuda under omrörning tills den börjar tjockna. Ta kastrullen från värmen och vispa såsen kall. Vispa grädden och vänd ner i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.