Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff och äppelröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lite ovanligt att använda äpple till lövbiff, därför var jag tvungen att prova och det var riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda äpple, lök, vitlök, créme fraiche, kapris och curry. Salta och peppra. Hetta upp smöret och stek köttet gyllenbrunt. Salta och peppra. Ta upp köttet, håll det varmt. Slå buljongen i pannan och låt den puttra ihop några minuter. Servera köttet med grönsaksröran, ugnsbakad potatis och tomater. Ringla över buljongen och garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.