Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsrulle med philadelfiaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbart goda rullar där philadelfiaosten suger upp köttsaften och ger en underbar smak tillsammans med den al dente stekta sparrisen. Ytterligare serveringstips hittar du här http://smaka.marlenes.nu/2015/03/lovbiffsrulle-med-philadelfiaost.html

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered först sparrisen genom att skära bort den nedre hårda delen, eventuellt skala den lätt beroende på hur färsk den är. Stek sparrisen i smör tills den fått lite fin färg. Ställ undan tills vidare.
  2. Dela lövbiffarna i hälften och bred osten över några varv med salt och pepparkvarnen. Rulla ihop dom och stek dom i smör några minuter tills de fått fin stekyta medans du vänder dom på alla sidor i stekpannan. Till slut några varv med salt och pepparkvarnen över och dom är färdiga.
  3. Värm nu upp sparrisen snabbt och servera tillsammans med rullarna och vad du önskar till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.