Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins rulltårta

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En enkel och god rulltårta som kan varieras i det oändliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Tillsätt vetemjöl och bakpulver, blanda väl. Häll upp i en lite mindre bakpapperklädd långpanna och sätt in i 250º varm ugn, baka i 5 minuter. Tag ut långpannan och strö socker på kakan och stjälp upp på galler. Tag av bakpappret och låt kallna under bakduk. Rör pulver och vätska till marsankräm och blanda ner 1 dl vispad grädde. Fyll kakan med marsankrämen och hallonsylt. Rulla ihop från kortsidan. Sylten kan bytas ut mot färska bär.
  2. Servera och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.