Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelägg med citrus

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Godisägg som du lätt "kläcker" själv...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda juicen med det rivna apelsinskalet. Arbeta in juicen i mandelmassan.
  2. Forma mandelmassan till ägg.
  3. Låt ytan torka något, cirka 30 minuter i rumstemperatur.
  4. Smält och temperera chokladen, se faktaruta, i mikron eller över vattenbad.
  5. Doppa äggen i den smälta chokladen.
  6. Förvara mandeläggen svalt, dock ej i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.