Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkakor med ananas

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mandelkakor smakar gott som en kaka efter maten. De passar naturligtvis också bra på kaffebordet. Och så är det ju ananas i dem ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan på rivjärn eller finfördela den i matberedare. Tillsätt ägget och rör alltsammans till en smidig smet.
  2. Klicka ut smeten till små runda klickar på smord plåt eller på bakplåtspapper. Tryck ned en bit ananas i varje kaka och strö på mandel.
  3. Grädda kakorna mitt i ugnen i 175° 10 - 15 minuter. Låt kakorna kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.