Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkubb

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Har gjort dessa många gånger dom är verkligen goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv eller mal mandeln. Rör matfettet och sockret poröst. Tillsätt ägget, gräddfilen, hjorthornssaltet, mandeln och mjölet. Forma smeten till en rulle och skär den i bitar. Lägg dem på smorda plåtar eller bakplåtspapper. Forma ev till bullarna så att de får lätt rektangulär form. Strö på pärlsocker och ev mandel Grädda mitt i ugnen 10-15 min
  2. Gräddfilen kan byta ut mot filmjölk och hjorthornssaltet, som ger bullarna dess korta konsistens, mot 4 tsk bakpulver Ugnstemp: 225 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.