Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangold och chèvrepaj

 
Skriv ut

Så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ingredienserna till pajdegen i matberedare eller gör den för hand till en deg. Tryck ut i en pajform och nagga. Grädda pajskalet mitt i ugnen i 200 grader 15 minuter.
  2. Klipp mangolden i mindre bitar och koka i saltat vatten så den blir mjuk. Låt den rinna av väl, och krama eventuellt ut vätskan om det är mycket kvar.
  3. Om man använder späd salladslök behöver den inte tillagas innan den läggs som fyllning, bara skäras i småbitar. Om man använder vanlig lök bör den hackas och stekas genomskinlig.
  4. Lägg mangold och lök i pajformen. Smula över chèvren. Vispa ihop äggstanningen och slå över fyllningen. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader cirka 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.