Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoyoghurt med jordgubbssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En otippad ingrediens: barnmatspuré. Snacka om god genväg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda puré, yoghurt och socker till en slät massa. Häll upp den i en grund bunke och ställ att hårdna i frysen, cirka tre timmar.
  2. Skär jordgubbarna i klyftor och marinera 5-10 minuter i en skål med basilika, socker och balsamicosirap.
  3. Mixa "glassmeten" i en matberedare och fördela i höga glas. Toppa med jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.