Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig auberginesås med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig, god och vegetarisk grönsakssås till nykokt pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär aubergine och zucchini i 1 cm tjocka tärningar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär de soltorkade tomaterna i små bitar. Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn aubergine, zucchini, lök, vitlök och soltorkade tomater i 5 minuter.
  2. Häll över oljan från de soltorkade tomaterna. Strö på torkad basilika och lägg i oliverna. Tillsätt torkad chili efter smak. Hacka tomaterna och tillsätt i grytan precis före servering. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  4. Servera såsen med nykokt pasta med rucola och toppa med färskriven parmesanost och färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.