Den här dipmixen kan kryddas efter smak. Den är perfekt som snacks till drinken före maten.
301 kcal/portion
Instruktioner
- Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme och fräs paprika, lök och vitlök 5 minuter tills löken börjar mjukna. Tillsätt spiskummin och kajennpeppar och fräs cirka 1 minut tills kryddorna börjar dofta.
- Tillsätt de röda bönorna och de krossade tomaterna tillsammans med 1 dl vatten och koka upp. Sänk till låg värme och låt sakta sjuda 10 minuter tills såsen har tjocknat och bönorna är mjuka. Sätt ugnens grill på högsta effekt.
- Lägg upp bönblandningen i ugnsfasta serveringsskålar. Strö över osten och gratinera under grillen 2-3 minuter tills osten är smält och gyllene. Servera dipsåsen varm tillsammans med nachos.
Publicerat den
19 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar