Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk soppa med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och snabb soppa. Och framför allt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skala och tärna potatis och morötter.
  2. Fräs lök, potatis och morötter i lite matfett i ca 5 min. Tillsätt pressad vitlök, kryddor och tomatpuré. Späd med buljongen och låt allt puttra i ca 10 min.
  3. Kärna ur och strimla paprikan. Skär korven i slantar. Lägg ner paprikan och korv i kastrullen med bönor och majs. Låt puttra i ytterligare i ca 5 min. Smaka av.
  4. Toppa gärna soppan med en klick lätt crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.