Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk fläskgryta.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

När mina släktingar var på besök i sverige gjorde Mami denna grytan,enkel men jätte god

Ingredienser

Instruktioner

Stek alla ingri.var för sig och lägg i en gryta,utom zuchinin och majs,lägg i tomatpuren och chipotle pastan så att dom får fräsa med ett par minuter.Häll på champinionsoppa och buljong så att det nätt och jämt täcker köttet,smaksätt med socker ,salt och peppar efter smak.Låt det hela småkoka i ca 1 tim lägg då i den förstekta zuchinin.Fortsätt att småkoka tills köttet är riktigt mjuk,Majsen lägges i dom sista minuterna.Strö över pesilja.Serveras med ris. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Don_Pedro 11 juli 2008

    En verklig god gryta,kommer att ha många gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.