Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk salsasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb, grön och jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Håll majskolven upprätt, med den trubbiga sidan nedåt, på en skärbräda och skrapa av majskornen med en vass kniv. Fräs majsen i olja i en kastrull på svag värme ca fem minuter under omrörning. Ta bort kastrullen från spisen.
  2. Lägg alla övriga ingredienser (utom de gula tomaterna) i en matberedare och kör hastigt tills allt är hackat men inte mosat.
  3. Häll blandningen i kastrullen, späd ev. med grönsaksbuljong och sjud sakta i 6-8 minuter. Servera med halverade gula körsbärstomater

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.