Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikanska chiliburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hett och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. sätt ugnen på 150 grader. Hacka chilifrukten och vitlöken ganska grovt och blanda alla ingredienserna utom färsen. Låt stå och svälla ett par minuter. Blanda i färsen. Forma 8-10 runda biffar av färsen och sätt in dem i ugnen och låt dem bakas färdiga. c.a 15-20 minuter.
  2. Skala och skiva löken och kärna ur samt skiva paprikan. Stek dem mjuka i en panna. Ta ut biffarna ur ugnen och stek dem på hög värme så de får yta. Alternativt grilla dem. Vill du ha mer "" smak" kan du ta stark chilisås och pensla biffarna med innan stekning/grillning.
  3. Lägg löken och paprikan på de färdiga burgarna och servera med bröd, pommes frites eller sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.