Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen höstmûsli

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vanlig mûsli är söt och intetsägande. Men denna mûsli är lagom i både smak och innehåll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö havregryn, rågflingor och dinkelflingor på en plåt. Sätt in på 225 grader tills det doftar nypoppade popcorn.
  2. Rosta nötterna med honungen i en torr stekpanna.
  3. Blanda flingor, bär och nötterna i en lufttät burk.
  4. Förvara mûslin mörkt, så håller den längre.
  5. Ät gärna mûslin med smaksatt youghurt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.