Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min smarriga pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En galet god pasta som är enkel att slänga ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och stek, lägg åt sidan. Stek den hackade rödlöken, lägg åt sidan. Stek upp champinjonerna tillsammans med pressad vitlök. Stek sedan paprikan.
  2. Lägg sedan i alltsammans i stekpannan och blanda i creme fraiche, låt småkoka i ca 5 min.
  3. Ät tillsammans med pasta kokt al dente och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.