Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladkaka

 
Skriv ut

Chokladchock!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull, dra från plattan, rör ner chokladen och låt smälta ihop. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i mjöl, bakpulver, salt och chokladsmöret. Häll smeten i en smord och bröad form, alternativt bakplåtspappersklädd form. Strö över chokladen. Grädda i nedre delen av ugnen, 15 minuter. Ta ut, låt svalna och sätt den sedan i kylen i minst 2 timmar eller helst över natten för att få den där sega kakan. Ringla över smält choklad. Servera med vaniljglass eller vispgrädde, eller ät den som den är!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.