Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moccaparfait med chokladfudgesås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Lyxig efterrätt med varm sås och flingsalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, florsocker, vaniljsocker och kaffepulver pösigt. Vispa grädden tjock och blanda den med äggsmeten.
  2. Häll smeten i en form, ca 1 liter. Frys i 4-5 timmar. Låt parfaiten stå i kyl ca 30 minuter innan servering.
  3. Koka upp grädde och socker. Bryt chokladen i bitar, lägg dem i grädden och låt smälta på svag värme.
  4. Servera parfaiten med varm chokladsås och toppa med kaffekross och flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.