Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monika Ahlbergs polkamaränger

 
Skriv ut

Randigt och juligt, fint att hänga i granen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvita och florsocker länge.
  2. Krossa polkagrisarna fint i en mortel. Häll ner krosset (eller pepparminstoljan) i äggvitan.
  3. Droppa ner karamellfärg, rör lite. Använd inte för mycket, marängerna ska bli randiga.
  4. Klicka eller spritsa ut smeten på plåt. Grädda i ugn på 125 grader i cirka 50-60 minuter, beroende på storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.