Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig majsgratäng med fårost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Majsgratäng kan ätas både varm och kall. Som kall passar den dessutom bra som drinktilltugg. Grädda den då dagen innan i en form så den blir ungefär 1,5–2 cm tjock och skär ut kuber som är 2x2 cm.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa alla ingredienser, utom fårosten, i mixer. Smöra en ugnsfast form och grädda 30 minuter i 225 grader. Servera med en mixad grönsallad och fårost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.