Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nattmacka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dubbelmacka som lagas i smörgåsgrillen.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och strimla purjolöken. Rör ner den i crème fraiche tillsammans med kaviar. Bred blandningen på 4 brödskivor. Täck med de andra brödskivorna. Stek mackorna i smörgåsgrillen tills de är gyllene. Stek äggen i lite matfett och lägg dem sedan ovanpå dubbelmackorna. Garnera med lite krasse. Bjud mackorna genast tillsammans med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.