Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötchokladkakor, Gluttenfritt!

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Älskar kakor!

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör, socker, vaniljsocker mycket smidigt, gärna i matbredare eller med elvisp. Blanda i ägg och sedan mjölmixen, blockchoklad och hackade nötkärnor. Klicka ut smeten ganske glest på en bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 200 g ca 10 min. Låt kakorna svalna på plåten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Matinga 15 mars 2009

    Visst kan man retas och säga att en glutenintolerant person är en liten glutt. Skojar bara. Vg redigera rubriken. Ingrid

  • Ingmis 3 maj 2011

    Tänkte prov till Helgen när det blir Inka Healing kurs här. Även Glutenfritt mat bröd

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.