Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougatbitar

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Mandelmassa med nougat och apelsintärningar, mums.

Ingredienser

Instruktioner

Kavla ut mandelmassan till den blir cirka 3 millimeter tunn. Använd lite florsocker på “degen” så fastnar den inte när du kavlar ut den. Smält nougaten och bred ut den på mandelmassan. Strö på lite apelsintärningar. Rulla ihop degen som en rulltårta. Tryck till rullen med händerna, så den blir trekantsformad eller behåll den rund. Ställ kallt en stund. Smält den mörka blockchokladen och pensla sidorna på rullen. Tryck fast spån av mjölkchoklad som dekoration på rullen. Skär rullen i bitar och pudra med florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.