Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nudlar med fläskfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersmarriga biffar som serveras med smakrika nudlar. Gillar du stark mat så tillsätt lite sambal oelek eller chiliflakes till rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem i kallt vatten. Blanda apelsin, ingefära, sweet chilisås och ättika till en dressing. Vänd runt dressingen med nudlar, vitkål, purjolök och jordnötter. Spar eventuellt lite purjolök och nötter att garnera med.
  2. Fläskfärsbiffar: Blanda färsen med purjolök, ingefära, vitlök, sweet chilisås, salt och peppar. Forma till små biffar med blöta händer. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tills de har fin färg och är genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.