Instruktioner
Dela kycklingfiléerna längs med.
Fyll med vitlöksost, rökt skinka, basilika, timjan och en ostskiva.
Krydda filéerna med grillkrydda, curry och lite salt.
Bryn i stekpannan så de får färg.
Ta fram en ugnsform, strö lite grillkrydda och curry i botten.
Dela filéerna i 3 delar och lägg ner dem i formen.
Bred på lite färskost och lägg en ostskiva överst.
Lägg basilikablad runt om filéerna.
Gör såsen genom att hälla grädde och mjölk i stekpannan, vispa ner resten av färskosten. Lägg i buljongtärningarna, krydda eventuellt med lite mer curry och grillkrydda.
Blanda även i timjan och lite torkade örtkryddor.
Häll såsen över filéerna, den ska inte täcka de helt. Osten på filéerna ska få lite färg i ugnen.
Grädda i 225 grader i 15-20 minuter eller tills filéerna är genomstekta.