Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkyckling med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå de dagar som känns bäst, ge mig då kyckling det gillar jag bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen på mitten så att du får 4 tunna filéer. Hacka chili och blanda med oregano och olja.
  2. Vänd kycklingen i oljan. Krydda med salt och peppar och stek 5 minuter per sida.
  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt rinna av.
  4. Blanda med smulad fetaost, tärnad avokado, paprika och grädde. Krydda med salt och peppar.
  5. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.