Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfylld kycklingfilé med paprikasås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En smakrik kycklingrätt som dessutom är lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en ficka i filéerna, vik ut dem och banka dem något, så att de blir jämntjocka. Lägg 1 ostskiva och 1-2 ansjovisfiléer på varje filé och vik ihop.
  2. Lägg paketen i en ugnssäker form och pensla dem med sojan och ev olja för finare färg. Stek i 200 grader ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt.
  3. Blanda créme fraiche och ajvar relish i en kastrull. Sjud upp under omrörning. Smaka av med lite socker, salt och peppar. Smaksätt också gärna med en skvätt ansjovisspad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.