Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpaj med färska räkor

 
Skriv ut

God och serveras kall

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Hacka samman vetemjöl, ost och smör till finkornig blandning. Arbeta snabbt in filmjölken. Lägg degen i kyl ca 30 min. Tryck ut degen i pajform (ca 30 cm i diameter). Grädda i 200 °C ca 15 minuter eller tills dess pajen blir gyllenbrun. Pajbotten ska vara helt kall innan den garneras. Skala räkorna. Blanda örtkryddan med crème fraiche och bred blandningen över pajbotten. Garnera med de skalade räkorna, skivad gurka, dill och ev rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.