Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostsallad i tomatbägare

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det här är en billig och frisk liten rätt att börja en middag med. Den är ganska snabbt gjord och kan vara färdig i god tid innan gästerna kommer. Lägg i så fall på salladsstrimlorna i sista ögonblicket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj tomaterna. Skär av ett lock och gröp ur dem. Lägg dem upp och ned på en tallrik så att de får rinna av.
  2. Blanda majonnäs, gräddfil och pepparrot med inkråmet från tomaterna och tillsätt efter hand finstrimlad frukt, ost och gurka. Smaka av väl.
  3. Fyll salladen i tomatskålarna och ställ dem kallt om de inte ska serveras genast. Lägg finstrimlad sallad runt tomatskålarna före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.