Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill- och ostsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smakkombinationen sill, fänkål och en extra vällagrad ost känns såväl nyskapande som lyxig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av och skär den i tunna bitar.
  2. Skär osten i tunna stavar.
  3. Halvera fänkålen och skala löken. Skär dem i mycket tunna skivor. Blanda fänkål och lök med olja och peppar, rör om en halv minut så att det mjuknar. Vänd ner sill och ost.
  4. Blanda gräddfil och löjrom.
  5. Servera salladen med såsen och knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.