Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika- och avokadosalsa

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En sötsyrlig salsa med god hetta är perfekt till grillad korv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och fintärna paprikan. Kärna ur och gröp ur avokadorna. Skär fruktköttet i små tärningar. Finstrimla salladslöken.
  2. Blanda olivolja, lime, sambal oelek, honung och salt. Vänd i paprika, avokado, lök och persilja. Låt stå kallt cirka 30 minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.