Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasoppa med chorizo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Både sött och lite hett, och lättlagat. 530 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar.
  2. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök, vitlök och paprika i olja i en stor kastrull.
  3. Tillsätt vattnet och smula i buljongtärningen. Låt koka 5 minuter.
  4. Skiva och stek korven 2--3 minuter.
  5. Mixa soppan slät med en stavmixer eller i en matberedare. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Toppa med korv och timjan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • verfor 23 maj 2010

    Tyckte mycket om den här soppan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.