Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ädelostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten kan serveras varm, ljummen eller till och med kall som en pastasallad. Här kombineras broccoli, där tuggmotståndet finns kvar, med len avokado och knapriga rostade valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 3 liter vatten med 1 tsk salt i en kastrull.
  2. Sätt ugnen på 200°. Skär broccolin i buketter, lägg dem i en ugnseldfast form och ringla över 4 msk olivolja, 2 krm salt och 2 krm svartpeppar. Rosta i ugnen i 12 minuter. Koka pasta.
  3. Blanda keso, ädelost och honung till en kräm i en bunke. Hetta upp en torr stekpanna och rosta valnötterna på medelvärme under omrörning i 3 minuter.
  4. Halvera, kärna ur och skär avokadon i skivor.
  5. Lägg upp den nykokta pastan i en serveringsskål och ringla över 1 msk olivolja. Klicka över ädelostkrämen och toppa med rostad broccoli, avokado och valnötter.
  6. Klart att servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.