Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med auberginesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En lätt GI-rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär aubergine och zucchini i cm tjocka tärningar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär de soltorkade tomaterna i små bitar. Stek aubergine, squash, lök och vitlök i oljan från tomaterna 5 minuter. Tillsätt basilika, chiliflakes, oliver och soltorkade tomater. Salta och peppra. Skär de färska tomaterna i små bitar. Servera såsen på nykokt pasta med ruccola, tomater och parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.