Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med bacon och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Strimla och stek baconet knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Skär tomaterna i bitar. Halvera körsbärstomaterna. Skala och hacka löken. Ansa spenaten. Fräs lök, tomater och körsbärstomater i olivoljan ca 2 min. Vänd i spenaten. Blanda ner pasta och bacon i tomatblandningen och krydda med salvia, salt och peppar. Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med nötter och parmesanost

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.