Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med biff- och svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig och försvinnande god. Kan lyxas till med oxfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i 1 msk smör eller olja i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med.
  3. Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och tryffelolja. Häll det i pannan. Låt koka 2-3 minuter. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.