Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med brysselkål, kronärtskocka och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb och god pastasås som kom till en gång när jag inte visste vad jag skulle göra med brysselkålen i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Koka brysselkålen så mjuk du vill ha den. Dela i kvartar. Dela kronärtskockshjärtanen i kvartar. Stek baconet knaprigt. Blanda allt med creme fraiche och rör ner i nykokt pasta. Ta gärna med någon matsked av oljan som kronärtskockorna marinerats i också. Vill man ha en mer "såsig" konsistens så kan man köra brysselkål och kronärtskockor med mixer en stund.
  2. Vill man göra rätten vegetarisk kan man byta ut baconet mot t.ex. sojabacon. Eller något helt annat, bara det har lite sälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.