Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med chili- och citronkrabba

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en snabblagad pastarätt med rena smaker av chili, citrus och krabba. En perfekt lunchrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken och vitlöken. Kärna ur och hacka chilin. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och fräs lök, vitlök och chili 2-3 minuter tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt krabbköttet och fräs under omrörning 2 minuter. Ta av stekpannan från värmen.
  3. Koka pastan i lättsaltat vatten 8-10 minuter tills den är al dente. Låt pastan rinna av och lägg tillbaka den i den varma kastrullen. Tillsätt krabbsåsen, persilja, citronskal och citronsaft och blanda.
  4. Tillsätt rucolasalladen precis före servering och låt den mjukna lätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.