Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med chililövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten tycker familjen om. Vi är en familj som har en hel del allergier så lite blev jag tvungen att ändra i originalreceptet. Men det blev ett bra resultat. Och om man äter ekologiskt också blir rätten ännu bättre.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Skär lövbiffen i tunna strimlor. Skala och skiva löken. Bryn köttet och löken i omgångar i olja. Krydda med salt, chilipeppar och gärna spiskummin. Blanda crème fraiche med chilisås och vatten. Häll blandningen i pannan och låt puttra några minuter. Låt pastan rinna av. Servera pastan med lövbiffssåsen och grönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.