Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med köttfärsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Istället för burken med krossade tomater tar vi färska småtomater i olika färger för en god och snabb röra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen på hög värme 3 minuter.
  2. Sänk värmen något och blanda ner lök och vitlök. Stek ytterligare 2 minuter. Tillsätt vatten, salt och peppar och låt röran småputtra ca 2 minuter.
  3. Halvera tomaterna och blanda ner dem samt oregano strax före servering. Servera med nykokt pasta, hyvlad parmesan och oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.