Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med krabba och karljohanssvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Karljohanssvamp smakar gott till krabba.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka köttet ur krabban och spara skalen. Fräs skalen i olja ca 2 min. Tillsätt vin och vatten och låt krabbskalen koka ca 5 min tills det återstår knappt 1 dl vätska. Sila och spara buljongen.
  2. Ansa svampen och skär den i skivor. Skal och finhacka löken. Fräs svamp och lök i olja tills all vätska kokat in. Tillsätt buljongen och grädde. Låt koka ihop ca 3 min. Blanda ner krabbköttet och låt såsen bli varm.
  3. Servera såsen till pasta med riven parmesan och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.