Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den franska senapen ger den här rätten lite sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soltorkad tomat, vitlök och senap. Fördela röran över biffarna. Salta, peppra och vik ihop.
  2. Blanda pasta med tomater, ruccola, rödlök, basilikablad och olivolja. Krydda.
  3. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna.Strö dem över pastan.
  4. Stek lövbiffarna på hög värme 1 minut/sida utan att sänka värmen. Salta och peppra.
  5. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.