Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ört och vitvinsragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvlig pastarätt som brukas serveras i Italien. Dröm dig dit med denna rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken i smör och olja i en gryta. Tillsätt färs och örter. stek 5 minuter. Salta och peppra.
  2. Tillsätt vitt vin och låt koka in i köttet ca 10 minuter på svag värme. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skiva tomaterna och ringla vinäger och olja över.
  3. Vänd in persilja i ragun strax före servering och smaka av med salt och peppar. Servera med pasta, tomater och riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.