Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ost- och rucolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på pasta med en smakrik och färgrik salladssås och röstade pinjenötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Vispa ihop mjölk och mjöl i en kastrull. Låt det koka upp under vispning och koka ca 3 minuter. Mixa såsen med ost och rucola. Smaksätt med pesto, salt och peppar.
  3. Rosta pinjenötterna i en torr het stekpanna. Servera pastan med såsen och strö över nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.