Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med salsiccia

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig, smakrik och helt underbart god. Lovar! För att göra rätten perfekt, välj en bra pasta som kokas al dente.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra av skinnet från salsiccian. Hacka till en färs. Hetta upp olja i en kastrull och fräs salsiccia och pecoroncini. Fräs under omrörning utan att det får färg. Tillsätt lök och fänkålsfrön, fräs med någon minut till. Släng peperoncinon och häll i passerade tomater, oregano, lagerblad, salt och svartpeppar. Låt såsen småputtra ca 30 minuter. Släng lagerbladet.
  2. Lägg pastan i kokande saltat vatten och koka någon minut mindre än enligt förpackningens anvisning. Häll den avrunna pastan i pastasåsen och rör ner mascarpone och pecorino.
  3. Servera direkt med mer pecorino och eventuellt färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.