Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med skink- och ostsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och mycket god pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av i ett durkslag. Skink- och ostsås: Skär skinka eller kassler i små tärningar. Häll mjölken i en kastrull och vispa ut mjölet i mjölken. Koka upp under omrörning och låt sjuda i 3 minuter. Tillsätt skinkan och riven ost och låt osten smälta i den varma såsen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med pastan. Strö över kokta gröna ärter och lite extra riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.