Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med sugar snaps och pinjekärnor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pasta för vårlata och dessutom enkel att göra och vegetarisk! 346 kalorier per portion 12 g fett 12 g protein 46 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt sugar snaps när det återstår 30 sekunder av kokningen.
  2. Skala och finhacka vitlöken, fräs den i smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vänd ner pasta, sugar snaps, russin och pinjekärnor. Salta och peppra och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.