Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med svamp- och lökröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mumms.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skala och skiva löken. Skölj, ansa och skär champinjonerna i fjärdedelar.
  3. Fräs lök och champinjoner i olja tills all vätska kokat in. Häll på de krossade tomaterna och rör i crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra utan lock ca 10 min. Låt pastan rinna av.
  4. Servera den nykokta pastan med röran, färskriven parmesanost, bröd och strimlad sallad.
  5. För alla: Använd glutenfri pasta om du inte tål gluten. Ersätt lätt crème fraichen med soja- eller havrebaserad gräddprodukt om du inte tål mjölk eller laktos.
  6. Tips! Smaka gärna av röran med 2-3 pressade vitlöksklyftor så får den lite extra smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.