Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med svampstuvning och entrecôte

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Förväll blandsvampen i eget spad tills spadet är bortkokat. Lägg i en klick smör, krydda. När svampen blivit stekt tillsätts den i förväg hackad och stekta löken. Blanda i pannan och tillsätt grädden och låt det tjockna. Koka spaghettin enligt paketet. Stek entrecoten i stekpannan. Skiva köttet och lägg tillbaka det i stekpannan och tillsätt några deciliter vitt vin och låt det puttra en stund. Häll av spaghettin och blanda ner svampstuvningen. Häll upp i en skål och servera till köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.